Hakim Chatar

Urban Food demo met Hakim

20/03
15u40 – 16u00
Bootstraat

Zin in een hartverwarmende harira-soep of toch liever een hippe msemen wrap? DJ en Celebrity MasterChef finalist Hakim Chatar ontwikkelde speciaal voor FTI Hasselt enkele overheerlijke Marokkaanse gerechten die aan Bootstraat en op de Elfde Linie zullen geserveerd worden.

Kom zeker op woensdagnamiddag langs in Bootstraat, waar Hakim je vertelt over zijn passie voor koken. Hij demonstreert ook hoe je zelf aan de slag kan gaan in de keuken!

Gratis met registratie

Culinaire magie van DJ Hakim Chatar

In alle studentenrestaurants van Hogeschool PXL en aan de Bootstraat zal je kunnen genieten van de exclusieve culinaire creaties van Hakim Chatar. In samenwerking met Rudy Rampelberg, het brein achter PXL catering, heeft Hakim een aantal unieke gerechten ontwikkeld die je enkel kan proeven tijdens FTI Hasselt.  

 

Laat je betoveren door de onweerstaanbare smaken van de Marokkaanse keuken, waar elke hap een kunstwerk op zich is. Het belooft een culinaire reis te worden die al je verwachtingen overstijgt. En alsof dat nog niet genoeg is, kom je in de exclusieve kookdemo te weten wat zijn gerechten zo bijzonder maakt.

CAP Award Night

Hakim’s culinaire magie

Benieuwd naar de geheimen achter Hakim’s culinaire meesterwerken? Kom dan kijken naar zijn demonstratie in Bootstraat waar hij je toont hoe je zelf gemakkelijk een hartige, snelle hap kan klaarmaken. Hakim vertelt je ook hoe je verschillende soorten kruiden kan gebruiken om je gerechten naar een nieuw niveau te tillen.

En alsof dat nog niet genoeg is, ontwikkelde Hakim samen met Rudy Rampelberg en zijn team van PXL catering enkele heerlijke gerechten die je de hele week tijdens FTI kan komen ontdekken op de Elfde Linie.

Hakim Chatar

Hakim Chatar, geboren en getogen in Lommel, is DJ en sinds kort ook bekend omwille van zijn kookkunsten. Naast zelf platen draaien, coördineert hij verschillende muziek-, televisie- en radio-events en richtte hij in 2022 een boekingskantoor op om jonge DJ’s en muzikanten te begeleiden.

In het TV-programma ‘Celebrity MasterChef Vlaanderen’ behaalde Hakim een straffe tweede plaats, met pittige en verrassende gerechten geïnspireerd door zijn Marokkaanse roots. Deze energieke bos opverende krullen ademt ‘Urban Culture’ en ontwikkelde dan ook speciaal voor FTI Hasselt zijn eigen menu in samenwerking met Hogeschool PXL.

No data was found

Praktische informatie

Bootstraat 9, 3500 Hasselt

Bootstraat 9
3500 Hasselt

Bootstraat 9

Deze activiteit is geschikt voor volwassenen, jongeren en kinderen.

Delen via sociale media
Delen via sociale media